Nieuws

Vrolijke Sinterklaasintocht

Hoor de wind waaide door de bomen bij Erve Tijhuis in Langeveen. Hier stonden de kinderen van Langeveen en Bruinehaar zondag 26 november in spanning te wachten op de komst van Sinterklaas. Na een warm onthaal gingen de Sint en zijn Pieten samen met alle kinderen naar Café-Restaurant Waaijer. Hier was de zaal vrolijk versierd met alle kleurplaten die de kinderen de afgelopen week hadden gemaakt.

Dansjes, liedjes en mopjes

Het werd een gezellige Sinterklaasmiddag, voor alle kinderen was plek op het podium. Per groep werden ze door Bernd ter Groot naar voren geroepen voor een dansje, liedje of een mopje. Tussendoor dansten de pieten of zaten ze gezellig met de kinderen op de bankjes. En natuurlijk waren er volop pepernoten om lekker te snoepen. Glutenvrije Piet was er met lekkernijen speciaal voor kinderen met een glutenintolerantie, zodat iedereen kon genieten.

Dag Sinterklaasje…

Met een vrolijk lied werden Sinterklaas en zijn pieten uitgezwaaid, waarna de middag werd afgesloten. Schudbuulpiet bleek weer een mooi bedrag opgehaald te hebben en Ed Smakelijk voegde hier nog een extra gift aan toe. De organisatie van het Sinterklaasfeest bedankt hem hier hartelijk voor en ook bedanken ze alle vrijwilligers die deze middag mogelijk gemaakt hebben.

Bezoek de slaapkamer van Sinterklaas

Na het feest vertrok Sinterklaas weer naar Erve Tijhuis. Hier heeft hij in het Bakhoes zijn eigen slaapkamer. Wie deze kamer wel wil zien, kan woensdag 29 november tussen 15.00 en 17.00 uur komen kijken. Iedereen is van harte welkom!

Ontwerp: Studio TKKR / Realisatie: Cas Bekhuis

© 2020 DE TURFTRAPPERS