Nieuws

Hij komt, hij komt… naar Langeveen

Op zondag 26 november komt Sinterklaas met een groot aantal van zijn pieten naar Langeveen. Om 14.30 uur vertrekt hij vanaf Erve Tijhuis richting Café-Restaurant Waaijer, waar hij rond 15.00 uur aan zal komen. Alle kinderen zijn hier van harte welkom.

Kinderen die in Langeveen naar de opvang gaan of naar groep 1, 2, 3 of 4, krijgen op maandag 20 november een kleurplaat. Deze kleurplaten kunnen tot vrijdag 24 november ingeleverd worden aan de Kerklaan 5 in Langeveen. Ze zullen gebruikt worden om de zaal bij Café-Restaurant Waaijer extra mooi te versieren voor Sinterklaas. 

Glutenvrije Piet en Klingelbuulpiet

De intocht van Sinterklaas in Langeveen wordt georganiseerd door de Sinterklaascommissie. Via Carnavalsvereniging de Turftrappers beschikken zij over een pakjesboot vol kadootjes en Carnavalsvereniging de Klippels zorgt voor vrolijke, acrobatische pieten in het dorp. Om dit feest elk jaar weer mogelijk te maken, is Klingelbuulpiet er tijdens de intocht. Iedereen die dat wil kan aan hem een vrije gift geven. Vergeet je kleingeld dus niet mee te nemen. En ook Glutenvrije Piet zal er weer zijn. Hij is te herkennen aan zijn groene kleding.

De Sinterklaascommissie hoopt op mooi weer en een groot, hartelijk welkom voor Sinterklaas en zijn pieten.

Bezoek de slaapkamer van Sinterklaas

Wil je zien waar in Langeveen Sinterklaas zijn nachten doorbrengt? Dan kan dat! Hij heeft een heuse slaapkamer bij het Bakhoes van Erve Tijhuis, Hardenbergerweg 190. Deze kamer kan bewonderd worden op woensdag 29 november tussen 15.00 en 17.00 uur. Kom gezellig langs.

Slaapkamer van Sinterklaas 2022
Ontwerp: Studio TKKR / Realisatie: Cas Bekhuis

© 2020 DE TURFTRAPPERS