Nieuws

Carnavalsseizoen geopend!

Vandaag is het carnavalsseizoen in Langeveen en Bruinehaar officieel begonnen. Prins Thijs, adjudant B-J en hun hofdames Marloes en Marise hebben Café Nobbenhuis officieel in gebruik genomen als residentie van de Turftrappers en de technische commissie heeft naamborden geplaatst in de tuinen van prins, adjudant èn jeugdhoogheden. Hun buren hebben hier vervolgens kleurrijke ballonnen, slingers en roosjes aan toegevoegd.

Turftrappersborden, ballonnen en slingers

Sinds de oprichting van de carnavalsvereniging, inmiddels drieëntwintig jaar geleden, hebben de Turftrappers hun onderkomen bij Café Nobbenhuis. Bijna elke activiteit van de Turftrappers begint hier en wordt hier ook weer afgesloten.

Na het plaatsen van een grote foto van prins Thijs en adjudant B-J boven de ingang van de residentie, trokken de carnavallisten door naar de woningen van beide hoogheden, om ook daar de Turftrappersborden te plaatsen. Eerder in de week waren ook al borden, ballonnen en slingers opgehangen bij jeugdprins Scott en jeugdadjudant Jip. 

Turvenblad

Hoog tijd dus om de opening van het carnavalsseizoen te vieren, samen met familie, vrienden en buren. Tijdens dit feest werd ook het eerste exemplaar van het Turvenblad aangeboden aan de hoogheden, in eerste instantie in een mooie, rode FC Twente-uitstraling. Nadat Heracles-fans Thijs en Marloes van de schrik bekomen waren, werd deze speciale editie echter vervangen door een prachtig paars met gouden blad vol interviews, terugblikken en foto’s.

De redactie wenst iedereen veel kijk- en leesplezier!

Ontwerp: Studio TKKR / Realisatie: Cas Bekhuis

© 2020 DE TURFTRAPPERS